Unghii cu gel 2023: Top 10 modele și idei pentru un look de invidiat

Unghii cu gel 2023: Top 10 modele și idei pentru un look de invidiat

Unghii cu gel 2023: Top 10 modele și idei pentru un look de invidiat

Anul 2023 aduce o mulțime de tendințe noi și fascinante în lumea unghiilor cu gel. Indiferent dacă dorești să îți surprinzi prietenii cu un design inedit sau să îți completezi ținuta de seară cu o manichiură sofisticată, Illusion Nail & Beauty Center este locul perfect pentru a transforma visele tale în realitate. În acest articol, vom explora cele mai populare 10 modele de unghii cu gel pentru 2023 și vom oferi sfaturi valoroase pentru a-ți menține unghiile sănătoase și durabile.

Cele mai populare modele în 2023:

Nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate revin în forță în 2023. Alege un design cu gel în culori pastelate precum roz, verde mentă sau lila pentru un aspect primăvăratic și feminin.

Efect de marmură

Efectul de marmură continuă să cucerească inimile femeilor în 2023. Acest stil elegant și modern poate fi realizat cu o combinație de culori contrastante, cum ar fi alb și negru sau auriu și roz.

Pietre strălucitoare

Strălucirea și glam-ul sunt întotdeauna la modă. Un design cu pietre strălucitoare aplicate pe unghii va atrage toate privirile și îți va conferi un aspect luxos.

Linii subțiri și grafice

Liniile subțiri și grafice sunt perfecte pentru a adăuga un strop de modernism și eleganță manichiurii tale. Acest design minimalist poate fi realizat în orice combinație de culori, evidențiindu-ți unghiile într-un mod subtil și sofisticat.

Efect de oglindă

Efectul de oglindă este o tendință în creștere în 2023. Acest aspect lucios și metalic se obține prin aplicarea unui strat de pulbere cromată pe unghiile cu gel. Alege nuanțe precum argintiu, auriu sau roz pal pentru a obține un look futurist și în tendințe.

Flori 3D

Florile 3D rămân o alegere populară mereu. Designul poate fi adaptat în funcție de sezon, folosind culori și forme florale diferite pentru a-ți conferi un aspect proaspăt și plin de viață.

Efect de cat-eye

Efectul de cat-eye se bazează pe utilizarea unui gel magnetic care creează un efect tridimensional și hipnotizant. Acest stil futurist, cu aspect de ochi de pisică, este în continuare în trend în 2023 și se potrivește perfect celor care își doresc o manichiură cu adevărat unică.

Design geometric

Formele geometrice sunt o tendință în creștere în 2023, iar unghiile cu gel cu design geometric sunt o modalitate excelentă de a experimenta acest stil. Folosește culori contrastante și forme simple, cum ar fi dreptunghiuri, triunghiuri sau cercuri, pentru a crea un aspect modern și îndrăzneț.

Tema cosmică

Universul și cosmosul sunt o sursă de inspirație fascinantă pentru designul unghiilor. Alege culori intense precum albastru închis, violet sau negru și completează designul cu steluțe, luni și alte elemente spațiale pentru a obține un aspect misterios și captivant.

Unghii cu gel în stil ombre

Stilul ombre continuă să fie popular în 2023, oferind un aspect estetic și plăcut pentru unghii. Combină două sau mai multe culori care se amestecă armonios, trecând treptat de la o nuanță la alta pentru a crea un efect de gradient natural și sofisticat.

Sfaturi pentru menținerea unghiilor cu gel sănătoase și durabile:

 • Alegerea produselor de calitate

Investește în produse de calitate pentru unghiile tale, care nu numai că îți vor prelungi durata de viață a manichiurii, dar vor proteja și sănătatea unghiilor tale.

 • Îngrijirea adecvată a unghiilor între întrețineri

Nu neglija îngrijirea unghiilor între întreținerile la salon. Hidratează-ți cuticulele și mâinile în mod regulat și evită să folosești unghiile ca instrumente.

 • Importanța programării regulate la salon

Pentru a menține un aspect impecabil al unghiilor cu gel, programează-te regulat la salon pentru întreținere și aplicarea de noi modele.

De ce să alegi Illusion Nail & Beauty Center pentru unghii cu gel în 2023:

 • Expertiza tehnicianului și profesionalismul

Tehnicienii noștri sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune servicii și sfaturi pentru a-ți transforma unghiile într-o operă de artă.

 • Serviciile premium oferite

Ne mândrim cu serviciile noastre premium de înfrumusețare și suntem dedicați să îți oferim o experiență relaxantă și luxoasă.

Igiena și siguranța sunt prioritare pentru noi. De aceea, la Illusion Nail & Beauty Center, folosim un Autoclav clasa B pentru sterilizarea instrumentelor, asigurându-ne că ești protejată și că te bucuri de servicii de cea mai înaltă calitate.

 • Recomandări personalizate pentru fiecare clientă

Fiecare clientă este unică, iar personalul nostru îți va oferi recomandări personalizate pentru a te ajuta să obții manichiura perfectă, adaptată stilului și preferințelor tale.

Tendințele în 2023 sunt variate și pline de creativitate. Cu ajutorul celor 10 modele prezentate în acest articol și al sfaturilor pentru îngrijirea unghiilor, ești pregătită să te bucuri de o manichiură la modă și durabilă. Experimentează aceste tendințe și lasă-te răsfățată la Illusion Nail & Beauty Center, unde te așteaptă experți în frumusețe pentru a-ți oferi serviciile de înaltă calitate pe care le meriți.

Intrebari si raspunsuri:

 • Cât timp durează o manichiură cu gel?

O manichiură cu gel durează în general între 1.5 și 3 ore, în funcție de complexitatea designului ales, forma, lungime etc..

 • Cât timp rezistă unghiile cu gel?

Unghiile cu gel rezistă în medie între 2 și 5 săptămâni, în funcție de creșterea unghiilor tale și de cât de bine le îngrijești între întrețineri.

După aplicare, este important să ai grijă de unghiile tale pentru a le menține sănătoase și a prelungi durata de viață a manichiurii. Iată câteva sfaturi de care să ții cont:

 1. Evită să te expui la apă pentru o perioadă prelungită de timp, deoarece acest lucru poate slăbi patul unghial și poate duce la desprinderea gelului.
 2. Hidratează-ți cuticulele și mâinile în mod regulat pentru a preveni uscarea și a menține un aspect sănătos al unghiilor.
 3. Protejează-ți unghiile cu mănuși atunci când efectuezi treburi casnice, cum ar fi spălatul vaselor sau curățatul, pentru a preveni contactul cu substanțe chimice dăunătoare.
 4. Evită să folosești unghiile ca instrumente, cum ar fi deschiderea cutiilor sau a capacelor. Aceasta poate duce la deteriorarea unghiilor cu gel și poate cauza durere sau ruperea unghiilor naturale.
 5. Programează-te regulat la salon pentru întreținere și pentru a verifica starea unghiilor tale, astfel încât să te asiguri că rămân sănătoase și că manichiura ta arată mereu la fel de bine ca în prima zi.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this