Despre noi

despre-noi

Despre noi

Illusion Nail & Beauty Center a fost infiintat in vara anului 2012 si este unul din saloanele de infrumusetare de prestigiu din Bucuresti, unde veti intalni frumusetea la nivel de arta. Alegand salonul de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center va veti bucura de o experienta de neuitat si de clipe memorabile.

Salonul nostru de infrumusetare va intampina cu un ambinet confortabil, prietenos si relaxant, un loc in care va veti putea destinde si bucura de toate serviciile profesionale pe care vi le oferim, reusind in acest fel sa scapati de stresul acumulat de-a lungul zilei.

before-after-1 before-after-2

Rasfat si stralucire

Illusion Nail & Beauty Center va invita sa va rasfatati intr-o lume a elegantei si stralucirii, unde sa va simtiti pline de energie si cu adevarat frumoase.

Unghii cu gel

servicii profesionale de manichiura.

Cosmetica

O schimbare de look spectaculoasa.

Echipa noastra

Echipa Illusion Nail & Beauty Center este una profesionala si calificata in Ucraina si Rusia, avand o vasta experienta in acest domeniu de activitate si este pregatita in orice moment sa faca fata cu brio si celor mai pretentiosi clienti.

Illusion Nail & Beauty Center inseamna pentru voi traditie, respect pentru imaginea voastra si mult profesionalism. Suntem cea mai inspirata alegere atunci cand doriti o coafura moderna, o manichiura interesanta, un machiaj impresionant sau un masaj relaxant.

Echipa Illusion Nail & Beauty Center va asteapta cu zambetul pe buze, talent experienta si daruire, iar clipele petrecute in salonul nostru de infrumusetare vor fi o adevarata destindere.

Illusion Nail & Beauty Center

Galerie foto

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this