despre-noi

Cosmetica

Intr-un ambient relaxant si foarte placut, va asteptam sa na calcati pragul, deoarece sanatatea pielii voastre este extrem de importanta. Daca sunteti preocupate de aspectul vostru, apelati cu mare incredere la noi, pentru ca veti beneficia de o cosmetica profesionala realizata de o echipa specializata in acest domeniu de activitate.

Salonul de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center este o alegere ideala atunci cand vorbim despre frumusete la un nivel foarte inalt. Va invitam sa va rasfatati intr-o atmosfera palcuta, intr-o lume a elegantei si stralucirii, intr-un un loc in care va veti simti pline de energie si cu adevarat frumoase.

Va oferim servicii de cosmetica profesionale, ce se bazeaza pe recunoasterea de catre cosmeticienele noastre a unor eventuale probleme, pe care pielea voastra le poate avea atunci cand veniti la salonul nostru de infrumusetare.

Punem la dispozitia voastra o gama completa de servicii de infrumusetare, cosmetica fiind o adevarata arta in ceea ce priveste ingrijirea pielii, deoarece aceasta trebuie sa fie tratata cu o foarte mare atentie, atunci cand doriti sa aplicati machiajul sau diverse tratamente de ingrijire si recuperare.

Esteticienii nostri sunt experimentati si vor sti sa va ajute atunci cand doriti sa pastrati stralucirea tenului sau a pielii pe o perioada lunga de timp. Indiferent de varsta pe care o aveti, trebuie sa stiti ca este foarte importanta ingrijirea tenului. De aceea, cu noi puteti sa aflati mici secrete, puteti sa aflati daca va machiati intr-un mod corect sau puteti sa aveti parte de servicii cosmetica epilat nedureroase.