Manichiura ombre sau degrade – combinatii de culori de efect!

Manichiura ombre sau degrade – combinatii de culori de efect!

Manichiura ombre sau degrade – combinatii de culori de efect!

O manichiura frumoasa este o completare minunata pentru look-ul oricarei femei moderne. In prezent exista o multime de tehnici pentru design-ul unghiilor care au inlocuit aplicarea obisnuita a gelului sau a ojei semipermanente. Una dintre cele mai populare tehnici este cea ombre, careia i se mai spune si degrade. Aceasta tehnica este foarte populara in domeniul modei, hairstyling-ului si a nailart-ului.
Particularitatea acestei tehnici este trecerea gradada a culorilor dintr-una in alta. Contopirea aceasta de culori este de obicei realizata cu ajutorul culorilor din aceasi gama, insa nu este exclus nici un ombre din culori total opuse. Astazi, echipa de la Illusion Beauty Center va prezinta tipurile de ombre care se pot realiza pe unghii.

Tipurile de ombre

Exista cateva tipuri de baza ale manichiurii ombre si se deosebesc acestea prin tehnica de realizare si modul de amplasare a culorilor.

In functie de tehnica de realizare exista:

1. Ombre orizontal. Culorile se aplica de la varful unghiei spre cuticula, realizandu-se astfel un ombre pe orizontala.

2. Ombre vertical. Culorile se aplica pe vertical, de la stanga la dreapta, degradeul incepand la jumatatea unghiei.

3. Ombre pe diagonala. Acest tip de ombre este ales atunci cand se doreste trecerea gradata in mai multe culori, in functie de lungimea unghiei se poate realiza un ombre pe diagonla din 5 culori.

4. Ombre de la o unghie la alta. Pentru acest tip de ombre se folosesc mai multe nuante ale aceleasi culori.

Cele mai reusite combinatii de culori in realizarea unui ombre

Pentru design-ul unghiilor este foarte important sa se aleaga o combinatie de culori care sa fie armonioasa. Ca sa obtineti un ombre reusit nu este neaparat sa alegeti culori de geluri sau oje semi din aceasi gama de culori, culorile contraste la fel se vor privi frumos deoarece trecerea este gradata. Cu siguranta nu veti da gres daca veti alege culori dintr-o gama pastelata. De exemplu, foarte frumos ar fi un french clasic din alb care trece usor spre roz, sau spre nude sau chiar un albastru fin. Foarte populare sunt design-urile ombre care trec dintr-un corai intens intr-unul mai deschis imitand astfel un apus de soare; sau un albastru marin catre unul deschis – culori reci potrivite pentru sezonul de iarna; turcoaz catre alb, bordo inchis catre negru, roz catre mov deschis.

Pentru combinarea diferitor culori se poate alege o gama calda de culori sau una rece. Un exemplu ar fi de un ombre care trece dintr-un albastru inchis spre unul mai deschis, sau un verde intens spre un verde pastelat, culori ce sunt foarte populare in aceasta iarna si cu ajutorul carora veti avea cu siguranta o manichiura inedita. Sa nu uitam ca aceasta tehnica este foarte versatila si asta inseamna ca oricare dintre culori se poate amplasa cum doriti dvs. Astfel trecerea se poate face de la inchis la deschis sau invers, de la deschis la inchis. Negrul clasic la fel, se combina cu orice culoare, si este recomandat sa fie aplicat pe varful unghiei deoarece va alungi vizual unghia.

Dupa cum am zis, designul ombre este foarte versatil, de aceea se pot folosi sclipiciuri, strasuri si alte detalii de design, care se vor potrivi pentru un look de seara. Acestea se pot aplica pe marginea cuticulei, sau se pot realiza diferite elemente cu ajutorul lor, mai ales ca in aceasta perioada a anului o manichiura cu elemente sclipitoare este un must-have daca sunteti o femeie glamourouse si va place sa fiti in pas cu moda. O astfel de manichiura va sclipi in razele soarelui, lumina proiectoarelor si chiar la lumina de camera. Sa nu trecem cu vederea gelurile sau ojele semi cu glitter care se vor potrivi pentru o manichiura tematica de Valentine’s Day de exemplu, deoarece ele se combina foarte usor cu multe culori si dau un efect chamelon. Si dupa cum bine stiti este in trend ca o unghie sau chiar mai multe sa aiba un nail-art diferit fata de celealte, astfel puteti cere cu usurinta nail-artistilor nostri sa va realizeze o pictura sau o compozitie abstracta pe una sau mai multe unghii.

Manichiura ombre-potrivita pentru orice ocazie.

Aceasta manichiura este actuala de-a lungul catorva sezoane. Popularitatea sa se explica prin tehnica relativ usoara de aplicare si a posibilitatii infinite de combinare a diferitor game de culori. Aceasta manichiura este potrivita ca manichiura de zi , un eveniment formal sau a unei intalniri de afaceri. Trebuie doar sa alegeti culorile potrivite si atunci look-ul dvs va fi complet si unic.

Asadar, daca  esti in pana de idei pentru urmatoare ta manichiura, poti vedea creatiile specialistelor Illusion Beauty Center pe care le postam pe contul de Instagram si FacebookIar daca iti doresti sa explorezi mai mult tendintele si creativitatea nail-art-ului, te invitam sa ne vizitezi la salon.

Contacteaza-ne pentru programare!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this