Genele lungi, curbate si bine definite au fost considerate un model al frumusetii inca din cele mai vechi timpuri. In ultimii ani, femeile au apelat la mascara, extensii de gene sau gene false pentru a se bucura de gene cat mai curbate si lungi.

Specialistii din cadrul salonului de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center va ofera cea mai performanta tehnologie de aplicare din acest domeniu si anume aplicarea genelor false fir cu fir 2D, 3D, 4D-6D (Hollywood Effect) si 7D 12D (Russian Volume). Extensiile de gene fir cu fir dau un aspect natural si sunt incomparabile cu modelele de gene false clasice.

Sunati-ne chiar acum! Avem o vasta experienta in aplicarea genelor false fir cu fir 2D, 3D, 4D-6D (Hollywood Effect) si 7D-12D (Russian Volume).

Profesionistii nostri va vor ajuta sa alegeti din cateva sute de gene false (marimi de la 6mm la 7mm, 4 curburi, diverse culori) , care vor duce la un aspect natural, extravagant si inedit, pe care nu puteati sa-l obtineti doar cu extensii de tip manunchi sau banda.

Istoria genelor false

Genele false au fost inventate in anul 1916 de catre regizorul american D.W. Griffith si cu siguranta, nimeni nu s-ar fi gandit la amploarea pe care acestea o vor lua in timp.

Chiar daca exista persoane care spun ca acestea ofera un aspect incarcat si nefiresc machiajului, lucrurile nu stau chiar asa. Prin intermediul noilor tehnologii de aplicare a genelor false si cu ajutorul unui profesionist, acestea reprezinta o alegere ideala, deoarece confera naturalete, aspect deosebit si un look de invidiat.

Marele secret al unui look de succes consta in imbinarea perfecta a ceea ce va doriti cu ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Din acest motiv, Illusion Nail & Beauty Center va pune la dispozitie o varietate de tipuri de gene false si tehnologii de aplicare a acestora, pentru a avea un look cat mai natural si elegant.

Illusion Nail & Beauty Center

Galerie foto