Sterilizare

La Illusion Nail & Beauty Center, punem pe primul loc confortul, sănătatea și siguranța clienților noștri.

Din acest motiv, am implementat cea mai avansată tehnologie de sterilizare a instrumentelor: autoclavul clasa B.

Autoclavul clasa B este un sterilizator de ultimă generație, folosit și în clinicile stomatologice. Acesta asigură cel mai înalt grad de igienă, eliminând eficient toate tipurile de microorganisme, inclusiv bacterii, virusuri și spori. Astfel, vă putem oferi servicii de înfrumusețare într-un mediu steril și sigur.

Procesul de sterilizare cu autoclavul clasa B constă în următorii pași:

1.Curățarea cu ultrasunete: Înainte de toate, instrumentele sunt introduse într-un aparat cu ultrasunete, care asigură o curățare eficientă și îndepărtarea impurităților.
2. Curățarea și spălarea instrumentelor: După folosirea ultrasunetelor, instrumentele sunt curățate și spălate cu atenție pentru a îndepărta orice reziduuri rămase.
3.Sigilarea instrumentelor: Inainte de sterilizare, instrumentele sunt sigilate în plicuri speciale individuale, care asigură menținerea sterilității până la utilizarea lor.
4. Introducerea instrumentelor în autoclav: Instrumentele curățate si impachetate sunt plasate în autoclav, unde sunt supuse unui proces de sterilizare cu aburi la temperaturi și presiuni ridicate.

Beneficiile utilizării autoclavului clasa B la Illusion Nail & Beauty Center includ:

1. Sterilizare rapidă și eficientă: Procedura de sterilizare durează aproximativ 60 de minute, permițându-ne să vă oferim servicii rapide și de înaltă calitate.

2. Siguranță sporită pentru clienți: Instrumentele sterilizate cu autoclavul clasa B sunt sigilate în plicuri speciale individuale, care se desigilează în fața dumneavoastră. Aceste plicuri au martori de sterilizare care își schimbă culoarea și confirmă sterilizarea corectă a instrumentarului, asigurându-vă că instrumentele sunt sterile și sigure pentru utilizare.

3. Conformitate cu cele mai stricte norme de igienă: Autoclavul clasa B ne permite să respectăm cele mai înalte standarde de igienă în domeniul înfrumusețării, garantând sănătatea și siguranța clienților noștri.

În plus, Illusion Nail & Beauty Center deține un vast depozit de instrumente pentru manichiură, inclusiv foarfece pentru unghii și cuticule, clești, chiurete de unghii, lopățele, cuțite de manichiură, freze abrazive și freze diamantate. Toate aceste instrumente sunt sterilizate cu autoclavul clasa B, pentru a vă oferi servicii impecabile într-un mediu sigur și igienic.

În concluzie, alegând Illusion Nail & Beauty Center, vă bucurați de servicii de înfrumusețare de cea mai bună calitate, efectuate cu instrumente sterilizate în cel mai sigur și avansat mod posibil. Vă așteptăm să descoperiți diferența pe care mediul steril si sigur o aduce în confortul și siguranța dumneavoastră!
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this