TERMENI SI CONDITII

 

Card Fidelitate

Cardul de fidelitate se elibereaza pentru fiecare client in parte daca a avut cel putin o vizita in cadrul salonului, in baza numarului de telefon. In baza cardului clienta participa la promotiile cashback si alte promotii active dintr-o anumita perioada. De promotia cashback beneficiaza doar clientele care au cardul de fidelitate instalat pe telefon.

Pentru promotia cashback, clienta trebuie sa aiba cel putin o vizita platita pe luna in cadrul salonului (indiferent de serviciu), in caz contrar suma bonus acumulata in ultima perioada se reseteaza la 0 automat si incepe o noua acumulare de la urmatoarea vizita.

Promotia cashback se aplica doar pentru servicii, nu si pentru produsele achizitionate. Clienta in baza sumei bonus acumulate poate achita atat servicii cat si produse aflate la revanzare dar nu mai mult de 50% din valoarea serviciului sau produsului achizitionat. Bonusul poate fi folosit pentru a achita servicii si produse cand clienta/clientul are acumulat cel putin 50 de puncte in cont.

Suma bonus acumulata este valabila pentru o perioada de 18 luni, daca clienta nu a folosit bonusul acesta se reseteaza la 0 si incepe o noua acumulare.

Abonamente

Abonamentul poate include mai multe sedinte si servicii specifice promotiilor active dintr-o anumita perioada. Abonamentul devine activ de la prima programare si este valabil numarul de zile specific fiecarui abonament in parte.

In cazul in care in termen de 15 zile de la achizitie nu este facuta o programare, abonamentul devine activ automat si incepe sa curga termenul de valabilitate specific fiecarui abonament.

Clienta primeste prin mesaj ID-ul abonamentului, pe care il poate comunica si altor persoane iar acestea pot folosi sedinte din abonament in baza lui (ID-ului).

Card Cadou

Cardurile Cadou sunt in valoare de 100 lei / 200 lei / 300 lei / 500 lei care pot fi folosite pentru unul sau mai multe din serviciile noastre precum si pentru achizitia de produse aflate la revanzare.

Cardul cadou poate fi folosit la mai multe vizite.

Cardul cadou este valabil o perioada de 3 luni din momentul achizitiei.

Cardul cadou poate fi folosit de mai multe persoane care cunosc ID-ul cardului.