In materie de tunsori pentru barbati, in 2016 vedem o prelungire a trendintelor din 2015 cu stilizare mai elaborata sau, din contra, o “relaxare” a stilurilor.

O regula generala este ca tunsoarea sa fie executata bine. Doar in acest caz, oricum vei alege sa iti stilizezi parul, acesta va arata impecabil, suvita cu suvita. Daca ai decis sa faci o schimbare de look sau iti doresti sa adopti una dintre stilurile in trend, apeleaza cu incredere la consultanta stilistilor Illusion Beauty Center, care te vor ajuta sa iti alegi tunsoarea potrivita si iti vor da sfaturi de aranjare a parului.

Un lucru interesant este ca orice tunsoare barbateasca in trend vei adopta, acestea permit atat o stilizare rafinata, pentru un look formal, cat si, de asemenea, pot fi lasate “ravasite” pentru un aspect casual si cool.

De remarcat este ca trendurile anului pentru tunsoarea barbateasca se potrivesc de minune cu una dintre cele mai masculine tendinte in materie de look – barba, in orice lungime si forma a sa. Starurile si pasionatii de moda masculina au adoptat cu usurinta aceste combinatii de look, care deja au devenit mainstream.

Sa va prezentam tunsori pentru barbati si stiluri de coafare care iti vor garanta succesul.fades tunsori barbati

Fades

Tunsoarea Fades sau Pierduta este foarte populara de mai multi ani la rand. Aceasta tunsoare barbateasca ia multe forme in functie de modul in care este stilizat parul si cat de scurt se vrea tuns.

Ca si baza, parul este tuns foarte scurt in parti si in spate, fiind lasat putin mai lung (volum) in partea de sus a capului. Cat de scurt va incepe Fades depinde doar de preferintele si stilul tau. Acesta poarte porni de la parti si spate ras si sa creasca in lungime pe parcurs ce se apropie de crestet.   

Stilizarea acestei tunsori barbatesti este extrem de usoara. Parul poate fi pieptanat in spate, oferind putin volum cu ajutorul unui gel de par, sau poate fi lasat ravasit.

Din Fades au fost declinate urmatoarele 2 tunsori in tendinta din acest an: Undercut si Pompadour.

undercut tunsori barbati

Undercut

Inspiratia acestei tendinte sunt tunsorile barbatesti din anii ‘50 si ‘60, insa versalitatea formei acestei tunsori a facut-o cea mai populara in rundul barbatilor care isi doresc un stil la moda, dar personalizat 100%.

La baza Undercut este, ca si Fades, scurt in parti si in spate si lung in partea de sus. Indiferent ca ai par drept, ondulat sau cret, Undercut iti ofera zeci de variante in care il poti stiliza. Poti pieptana parul in spate folosind o pomada si sa obtii un look rafinat, sau il poti lasa sa cada natural intr-o parte, pentru o stilizare, aparent, fara efort.

Poti personaliza tunsoarea Undercut si prin lungimea parului din partea de sus. Poti merge pe o varianta mai scurta, usor de intretinut, sau poti merge la extrema – sa iti lasi parul mai lung si sa il porti ravasit, acesta fiind unul dintre cele mai “hot” trendurile ale lui 2016.popmador tunsori barbati

Pompadour

Trendul contrastelor de lungime in tunsoarea barbateasca au adus din nou in moda coafura Regelui Rock and Roll-ului. Stilul Pompadour este o reinterpretare moderna a faimoasei coafuri a lui Elvis Presley.

Pompadour are la baza aceleasi principii de executie a tunsorii ca si Fade si Undercut. Diferenta este in volumul si lungimea parului vadit exagerata partea din fata a crestetului, formand un “pomp” in fata, care, gradual, descreste spre spate.

Acum sa vorbim si despre cateva tendinte de stilizare a parului. Avand in vedere lungimea tunsorilor barbatesti, care a crescut simtitor in ultimii ani, trendurile de stilizare a parului sunt corespunzatoare.

tunsori barbati

Coc barbatesc

In 2015 acest mod de stilizare a parului la barbati a luat cu asalt toate podiumurile saptamanilor de moda. Barbatii cu o tunsoare lunga au preferat sa isi prinda parul intr-un coc lejer in varful capului, care aminteste putin de samuraii japonezi. Acest stil de coafare a parului l-au adoptat, in mare, barbatii cu un stil mai nonconformist si, aparent, purtatori de barba.

Carare laterala

Una dintre cele mai elegante si classy stiluri de coafare barbateasca a tuturor timpurilor acum este printre cele mai la moda. Desigur, poti adopta acest stil de coafare daca iti place sa porti haine business sau business casual, astfel vei obtine un look profesional si matur.

Pieptanat in spate cu volum

Acest trend abia a inceput sa se contureze ca rezultat al lungimii tunsorilor barbatesti. Pieptanat in spate, fara a fi lipit de cap cu produse de coafat, parul are un aspect natural si relaxat, dar pastreaza o eleganta si un rafinament aparte.

Alte tendinte, care par ca isi contureaza forma in 2016 pentru tunsorile barbatesti sunt: curentul neo-punk cu modele si forme geometrice sau simboluri rase in parti sau spate. Tunsoarea cu bretorn este o alta tendinta care pare sa revina in 2016. Pare ca aceste trenduri vor lua cu asalt mainstream-ul in sezonul cald din acest an.

Orice tunsoare barbateasca iti doresti, te asteptam la Illusion Beauty Center pentru a vedea ce tunsoare ti se potriveste si cum iti doresti sa o personalizezi.

Contacteaza-ne pentru programari!