Sterilizarea la Illusion Beauty Salon

Specialistii nostri se asigura ca dupa fiecare sedinta de manichiura, instrumentarul trece printr-o procedura de sterilizare, ce se desfasoara in 4 pasi:

  1. Toate intrumentele se curata si se spala riguros pentru a se indeparta toate impuritatile si materiile organice ramase dupa procedura de manichiura.
  2. Intrumentele sunt scufundate intr-un recipient cu solutie dezinfectanta care distruge micro-organismele patogene.
  3. Dupa aceasta baie dezinfectanta, instrumentele sunt clatite bine si sigilate in plicuri individuale speciale, pentru a se asigura mediul steril.
  4. In pasul patru – sterilizarea instrumentelor de manichira – intrumentele imapchetate sunt introduse in sterilizator – un coptor unde sunt tinute la o temperatura de peste 200 grade Celsius, procedeu prin care se distrug toti virusii, bacteriile si ciupercile.

Procedura de sterilizare dureaza aproximativ 60 minute, motiv pentru care detinem un mic depozit de instrumente manichiura. Avem in arsenal 100 de foarfece pentru unghii, 100 de foarfece pentru cuticule, 100 de clesti, 100 de chiurete de unghii, 100 de cutitase manichiura, 100 de lopatele, 100 de freze abrazive, 100 de freze diamantate, si lista continua.
Indiferent de gradul de ocupare, serviciile alese de tine vor fi prestate doar cu instrumente sterilizate, ce vor fi desigilate in fata clientului.

Pentru programari ne poti contacta aici >>