Porti sau vrei sa porti oja semipermanenta? Afla tot ce trebuie sa stii despre ea.

De cate ori ai fost in situatia cand, tocmai ai ti-ai facut manichiura si esti atat de mandra de rezultat si tot admiri unghiutele proaspat vopsite. Dar, in 2 – 3 zile, ti-e si jena sa te uiti la ele. Una s-a ciobit, alta s-a crapat, iar cea de a 3-a pare ca se exfoliaza. Ce dezastru de manichiura! Si o iei de la capat. Problema e ca nu prea ai timp sa te ocupi de manichiura si trebuie sa arati perfect in fiecare zi. Credem ca tocmai a venit timpul sa treci la oja semipermanenta!

Oja semipermanenta este visul devenit realitate pentru femeile care isi doresc o manichiura impecabila si stralucitoare ca in prima zi, timp de cel putin 2 – 3 saptamani!

Ce este oja semipermanenta?

Ca si unghiile cu gel, oja semipermanenta a fost creata pentru femeile care vor sa aiba o manichiura perfecta, dar, cu toate astea, nu au timp sa isi faca manichiura in fiecare seara dupa vre-o “surpriza neplacuta” de manichiura ciobita sau sa dea o fuga la salon pentru orice unghie crapata.  

Oja semipermanenta e un fel de unicorn al produselor din domeniul manichiurei. Aplicata pe unghii oja semipermanenta arata ca o oja simpla, dar rezista aproape ca unghiile cu gel sau cele acrilice.

Ce o face atat de rezistenta?

Oja semipermanenta a imprumutat cateva tehnici de la procedura de aplicare a unghiilor false. Este un procedeu mai complex care presupune pregatirea suprafetei pentru aplicarea ojei, “sigilarea” cu o acoperire speciala, iar in toate  etapele de realizare a manichiurei se foloseste lampa UV/LED.

Astfel se obitne o adezivitate ridicata de unghia naturala, iar oja nu crapa, nu se exfoliaza si nu se ciobeste.

Un lucru bine de mentionat este ca oja semipermanenta vine in zeci de culori si nuante din care poti alege. Poti da frau liber creativitatii si sa iti aplici pe unghii culori asortate la tinutele tale preferate.

Click aici pentru a vedea ce brand de oja semipermanenta folosim la Illusion Beauty Center si o parte din paleta de culori >>

Avantajele si dezavantajele ojei semipermanente

  • Oja semipermanenta este durabila. Aceasta isi pastreaza stralucirea si rezista pana la 3 saptani! (garantia produselor E.miLac)
  • Fara manichiura ciobita si unghii crapate sau exfoliate.
  • Poate fi aplicata pe orice marime de unghie naturala – scurta sau lunga.
  • Pentru ca le acopera cu un strat durabil care nu permite ruperea unghiei naturale, oja semipermanenta este recomandata femeilor care au unghii casante sau se exfoliaza usor.
  • Iar avantajul Nr. 1, dupa noi, este faptul ca aplicarea ojei semipermanente nu depaseste mai mult de 45 de minute si necesita intretinere o data la aproximativ 2 saptamani, in functie de ritmul de crestere a unghiei naturale. (De notat, pentru femeile foarte ocupate!)
  • In plus, pretul pentru manichiura semipermanenta este aproape de cel al manichiurei cu oja simpla. Vezi aici preturile Illusion Beauty Center >>

Cum se aplica oja semipermanenta?

Inainte de aplicarea ojei semipermanente se pregateste suprafata unghiilor prin pilirea atenta a suprafetei si aplicarea unui gel special care regleaza PHP-ul, pregatind unghia pentru aplicarea bazei. Etapa de pregatire a unghiilor este foarte importanta pentru ca datorita acesteia oja semipermanenta dobandeste acea aderenta puternica pe unghia naturala, lucru care previne exfolierea ojei.

Dupa ce a fost pregatita suprafata unghiilor, se aplica oja in culoare dorita. Pentru finalizarea  manichiurei, este aplicata o solutie “top sealer”, pentru protejarea culorii si stralucirii ojei pentru o perioada lunga de timp.

Dupa fiecare etapa a manichiurei semipermanente, unghiile vor sta aproximativ 2 minute, la lampa UV/LED pentru polimerizare.

Dupa cum am spus, intregul proces nu depaseste 45 de minute.

Cum se intretine oja semipermanenta?

Intretinerea ojei semipermanente este similara cu cea a unghiilor cu gel, atunci cand unghiile cresc (aproximativ 2 saptamani) zona crescuta de la baza unghiilor este completata cu oja. Procesul de intretinere dureaza aproximativ 15 minute.
Indepartarea ojei semipermanente se face la fel de usor, prin scufundarea intr-o solutie speciala care ajuta la detasarea ojei fara deteriorarea unghiilor naturale.

Daca vrei sa faci o programare pentru manichiura semipermanenta, contacteaza-ne!