manichiura semipermanenta paleta culori

 

Acum la Illusion Beauty Center veti gasi zeci de culori de oja semipermanenta, efectiv in toate nuantele curcubeului. 🙂 De la rafinatele culori nud si elegantele nuante de rosu, pana la cele mai in trend culori de negru si ciocolata, si cele mai vibrante tonuri ale primaverii – verde, albastru, galben si lista continua.

Pentru a ne asigura ca oferim cea mai buna calitate, asa cum sunt obisnuite clientele Illusion Beauty Center, am optat pentru unul dintre cele mai bune branduri din domeniul ojelor si produselor de intretinere manichiura – brandul E.mi. (Clientele noastre care isi fac manichiura cu gel il cunost foarte bine)

E.miLac – asa se numeste linia de produse pentru manichiura semipermanenta – sunt produse special create pentru o manichiura usor de realizat, dupa ultimele tendinte ale modei. Formula E.miLac este imbunatatita printr-un grad inalt de pigmentatie, obtinandu-se, astfel, culori intense si vibrante chiar si dupa un singur strat aplicat. Puterea foarte mare de adeziune la unghia naturala garanteaza o manichiura perfecta de pana la 3 saptamani – garantie mai mare decat cea pe care o dau majoritatea produselor din domeniu.

Oja semipermanenta este o alegere excelenta pentru femeile care isi doresc o manichiura impecabila pentru o perioada de 3 saptamani, dar pastrand efectul unei oje normale.

Procesul de aplicare a ojei semipermanente nu depaseste mai mult de 45 de minute si necesita intretinere o data la aproximativ 2 saptamani, in functie de ritmul de crestere a unghiei naturale. Intretinerea se face prin completare cu oja a zonei crescute de la baza unghiilor, proces care dureaza 15 minute. Asa ca, daca nu ai timp sa iti faci manichiura la fiecare 2-3 zile, opteaza pentru o manichiura semipermanenta!

Daca vrei sa afli mai multe despre oja semipermanenta, vei gasi tot ce trebuie sa stii despre ea aici >>

Daca vrei sa faci o programare pentru manichiura semipermanenta, contacteaza-ne!