Extensii par natural, vopsit par si coafat, pret | Salon de infrumusetare Bucuresti Illusion Beauty CenterFiecare dintre noi are cate o “poveste dezastru” cand vine vorba despre vopsit par.

“Gata. Vreau sa fiu blonda!”, zice o bruneta.

Cu o afirmatie asemanatoare, de obicei, incepe greseala fatala, daca nu ai grija la modul in care vrei sa schimbi culoarea parului.  

Nu a prins culoarea si ai obtinut ceva diferit de ce ti-ai dorit. Sau, la radacina ai obtinut o culoare diferita decat cea de pe lungimea parului. Ai vrut sa iasa blond platinat si ti-a iesit galben pui. Sau, mai rau, dupa vopsit parul s-a deteriorat si a devenit aspru si casant.

Cum sa eviti sa transformi o simpla schimbare de culoare a parului intr-un dezastru?

Raspunsul e simplu: vopsirea parului trebuie facuta de un hairstylist profesionist.

In acest articol iti vom da zeci de argumente de ce este recomandat sa te vopsesti la un salon specializat versus acasa.

Procesul de vopsire a parului inseamna supunerea parului la un tratament cu substante chimice puternice ce pot ataca nu numai foliculii firului de par, dar si scalpul. De aceea, este indicat sa consulti un specialist inainte de a-ti vopsi sau revopsi parul, mai ales daca vrei sa faci o schimbare radicala.

Pasul numarul unu, inainte de a pune mana pe pensula si vopsea, este sa identifici adevarata culoare a parului tau. Majoritatea persoanelor la intrebarea “ce culoare are parul tau?”, vor enumera cunoscutele culori: blond, saten, brunet, roscat. Unii vor mai adauga cuvantul “inchis” sau “deschis” dupa adjectivele sus mentionate.

Cand vine vorba despre vopsit par, cunoasterea culorii parului cu care se va lucra este foarte importanta. Hairstylistii profesionisti, la alegerea culorii pentru vopsit, iau in considerare tonurile nuantate ale parului tau.

Extensii par natural, vopsti par si coafat, pret | Salon de infrumusetare Bucuresti Illusion Beauty CenterDaca ai parul natural, nevopsit, va fi mult mai usor sa obtii culoarea dorita, avand in vedere doar inflexiunile nuantei de par. Dar daca ai parul vopsit, hairsylistul va trebui sa aiba in vedere si diferentele de culoare de la radacina parului  si restul lungimii.
De multe ori, din cauza nuantei specifice ale parului (vopsit sau natural) culoarea pe care o obtii acasa, cu o vopsea din comert, nu va semana cu cea de pe cutia produsului.

Hairsylistul, dupa o analiza a parului, va crea o solutie personalizata amestecand mai multe culori pentru a se asigura ca va obtine pigmentul necesar. In plus, in functie de rezultatul dorit, specialistul va folosi tehnici specifice de vopsire a parului pentru un rezultat pe masura.

Cea mai frecventa greseala in vopsirea parului care duce, adesea, la dezastru si dezamagire totala este schimbarea radicala a culorii. Daca, de exemplu, vrei sa schimbi culoarea parului de la saten inchis la blond, un stilist profesionist va sti exact ce strategie de colorare/decolorare sa foloseasca pentru a obtine rezultatu dorit. Luand in considerare nuantele parului tau si structura firului de par, specialistul va alege o combinatie de vopsele care sa asigure acoperirea necesara pentru a obtie nuata dorita.  

Sunt cazuri in care stilsitii nostri recomanda o trecere treptata la culoarea dorita pentru a nu agresa firul de par si a evita obtinerea unor nuante nedorite (un exemplu dezastru este blondul galben pui pe care il obtin majoritatea doamnelor care opteaza pentru vopsit acasa).
Cand vine vorba de tehnici de vopsire mai complexe precum Balayage, Bronde, Ombre, Suvitare si alte tehnici derivate prencum Layage, Chambre, Sombre, Splashlight si Babylights, numai un hairstylist profesionist si cu experienta va sti cum sa obtina acel efect natural, atat de celebrat in trendurile din ultimii ani, prin folosirea unor jocuri rafinate de lumini si umbre.

Extensii par natural, vopsit par si coafat, pret | Salon de infrumusetare Bucuresti Illusion Beauty Center

Hairstylistii de la Illusion Beauty Center, dupa analiza fizionomiei clientei, va sti cat sa vopseasca si cat sa decoloreze, cum sa combine tonurile deschise si cele inchise de vopsea, pentru a crea umbre si profunzime, obtinand un efect de volum al podoabei capilare.

Tot la noi vei primi o consultatie in legatura cu nuantele si culorile care ti se potrivesc cel mai bine. Iar dupa vopsirea parului, daca ai ales sa faci o schimbare radicala, vei primi recomandarile necesare pentru vopsirea sprincenelor pentru a echilibra aspectul fetei.

Daca vreai sa iti vopsesti parul, pastrandu-l sanatos si stralucitor, chiar daca optezi pentru o schimbare radicala, te asteptam pentru o consultatie la Illusion Beauty Center. Contacteaza-ne pentru programari!