G

Gene false

 

eyelashes

Inca din cele mai vechi timpuri genele curbate, bine definite si lungi au reprezentat un etalon al frumusetii feminine. Din dorinta de a avea gene cat mai lungi si curbate, femeile au apelat in ultimele decenii la mascara, extensii de gene sau chiar gene false, iar aceste produse au schimbat radical modul in care percepem standardul de frumusete al ochilor

Genele false fir cu fir, 2D, 3D, 4D-6D (Russian Volume) si 7D-12D (Hollyood Effect) se afla in prezent in topul tendintelor de beauty in tari precum SUA , Franta sau Italia. Extensiile de gene fir cu fir arata foarte natural si nu se compara cu modelele traditionale ( clasice ) de gene false.

Specialistii Illusion Beauty Salon dispun de o bogata experienta in aplicarea genelor false fir cu fir, 2D, 3D, 4D- 6D (Russian Volume) si 7D-12D (Hollyood Effect) – ultima si cea mai performanta tehnologie de aplicare in acest domeniu.

Suntem experti in aplicarea genelor false fir cu fir, 2D, 3D, 4D-6D (Russian Volume) si 7D-12D (Hollyood Effect). Suna-ne acum !

La aplicarea extensiilor de gene false fir cu fir, 2D, 3D, 4D-6D (Russian Volume), 7D-12D (Hollyood Effect), specialistii nostri pot alege dintre cateva sute (!) de gene false, rezultând in acest mod un efect inedit, lucru care nu ar fi putut fi obtinutcu extensii de gene tip banda sau manunchi. Putem alege intre mai multe marimi (de la 6 la 17 mm) , 4 curburi si mai multe culori, putand crea astfel un set de gene cu aspect natural sau extravagant.

Istoria genelor false

Cine s-ar fi gandit , in 1916 cand regizorul American D. W. Griffith le-a inventat, de amploarea pe care genele false o vor lua in timp? Si mai mult decat atat, de ce am alege sa folosim gene false? Gurile rele ar spune ca ofera un aspect incarcat si nefiresc oricarui machiaj, mai ales ca in zilele noastre tendintele duc spre natural cand vine vorba de aspect, si aici includem nuanta parului, maniera in care acesta este aranjat, machiajul.

Lucrurile nu stau chiar asa. Cu ajutorul noilor tenologii de aplicare a genelor false, varietatii de modele si dimensiuni si apeland la sfatul si ajutorul unui profesionist, o alegere nefericita se transforma usor si lejer intr-un look de success si de invidiat.

Secretul consta in imbinarea a ceea ce ne dorim cu ceea ce ni se potriveste. De aceea vom prezenta diferitele tipuri de gene false si tehnici de aplicare a acestora, in speranta ca detinerea unor informatii corecte vor spulbera din multitudinea de prejudecati pe care unele dintre noi le avem cand vine vorba de genele false.

Citeste despre alte tipuri de gene :
Extensii gene fir cu fir
Extensii de Gene pentru Volum 3D, 6D, 8D
Gene false individuale