Daca te numeri printre incantatoarele purtatoare de extensii de gene sau ai optat pentru extensii gene pentru un anumit eveniment special, cu siguranta ai auzit de Extensii Gene pentru Volum – 3D, 4D, 5D, 6D si chiar 8D!

Astazi vrem sa va povestim mai multe despre Extensiile de Gene pentru Volum si pentru cine acestea se potrivesc.

Din “meniul” de Extensii Gene Illusion Beauty Center, clientele noastre pot alege volumul si lookul pe care si-l doresc ca rezultat. Si rezultatele dorite sunt diferite. Unele cliente isi doresc gene cu un aspect natural, dar mai lungi si mai pline sau isi doresc sa corecteze o problema de ordin estetic, iar altele cauta “wow factor” si isi doresc un efect mai dramatic.

Care sunt optiunile in materie de Extensii Gene pentru Volum si care ti se potrivesc tie?


gene false fir cu firExtensiile de Gene Clasice 1:1

Prin metoda clasica de extensii pe fiecare fir de geana naturala se aplica un fir de geana falsa. De obicei pentru aceasta metoda se folosesc extensii cu un fir mai gros (0.2mm – 0.18mm) si cu o paleta larga de culori, lungimi si curburi variate, care se aleg in functie de genele naturale ale clientei. Extensiile de gene clasice 1:1 sunt perfecte pentru cilentele care au gene naturale bogate si isi doresc sa evidentieze ochii prin gene mai lungi si curbate, dar pastrand efectul cat mai natural. 

Extensii de Gene pentru Volum  2D si 3D – Russian Volume

extensii gene fir cu firPrin aceasta metoda pe fiecare fir de geana naturala se aplica 2 – 3 extensii. Firele de gene false pentru 2D si 3D sunt mult mai subtiri ca cele pentru extensiile clasice (0.1mm – 0.15mm). Astfel efectul obtinut este unul de dublare si, chiar, triplare a volumului genelor tale, rezultand in aplicarea de peste 300+ gene pe fiecare ochi!

Numarul de gene aplicate depinde de “dotarea” naturala a clientei. O persoana are intre 50 (gene rare) si 130 (gene foarte dese si bogate) de gene naturale pe fiecare ochi. Daca te numeri printre persoanele cu gene rare, Extensiile de Gene pentru Volum sunt cele pentru care ar trebui sa optezi. Astfel, cu ajutorul extensiilor de gene vei ajunge sa ai aproximativ 150 de gene pe fiecare ochi! Ceea ce e mai mult decat genele pe care le au majoritatea norocoaselor cu gene bogate natural.

De asemenea, se recomanda extensii de gene 2D si 3D pentru doamnele care au, din varii motive, “lipsuri” in linia de gene naturale.  Astfel, prin corectare estetica, extensiile de gene vor completa golul si vor echilibra modul in care sunt distribuite genele pe fiecare ochi.

Desigur, daca te numeri printre norocoasele cu gene bogate, poti opta pentru Russian Volume si triplezi volumul genelor pentru a obtine un efect Wow al unei priviri seducatoare. Datorita faptului ca extensiile de gene folosite pentru Russian Volume sunt mai fine si mai subtiri, efectul obtinut este unul de gene matasoase.

Extensii de Gene pentru Volume 6D si 8D – Hollyood Effect


Cand a aparut aceasta tehnica, reactia tuturor a fost “e prea frumos ca sa fie adevarat”! 🙂 Primii care au adoptat Extensiile de Gene 6D – 8D au fost starurile de la Hollywood. Acestea cu mandrie isi etalau genele impresionante pe covorul rosu si in videoclipuirile filmate. Acesta pare sa fie motivul pentru care metoda a fost denumita Hollywood Effect.

gene false fir cu firPrin metoda Hollywood Effect se aplica pe o geana naturala de la 3 la 8 extensii. Acesta variatie in numare de gene aplicate garanteaza echilibrul repartizarii genelor pe fiecare ochi, luand in considerare grosimea si lungimea genelor naturale. Adica, pe genele mai subtiri si mai scurte din interiourul ochiului se vor aplica 3 extensii pe fiecare fir natural, iar spre “coada” ochiului se vor aplica pana la 8 extensii pe fiecare geana naturala. Astfel, se optine efectul “cat eyes” cu care se lauda doamnele de la Hollywood precum Jannifer Lopez si Nicole Kidman sau starurile din muzica Adele si Katy Perry.

Firele de gene false folosite pentru extensii  Hollyood Effect sunt foarte subtiri, ajungand pana la 0.07mm grosime. Fiind atat de fine si usoare aceste gene, chiar daca au un volum spectaculos, sunt foarte usor de purtat. Efectul obtinut este unul de “aripi” matasoase.

Acestea sunt cele mai voluminoase si de efect gene pe care le poti purta. Daca vei opta pentru gene Hollywood Effect la evenimente speciale, succesul este garantat!

Un lucru pe care tinem sa il mentionam: Aplicarea genelor 2D – 8D nu trebuie confundata cu genele false aplicate smocuri! Genele pentru volum, dupa cum v-am spus, se aplica fir cu fir, iar specialistul aranjeaza firele de gene false in asa fel incat sa formeze un evantai echilibrat, cat mai natural.

Oricare este lookul pe care doresti sa il construiesti, la Illusion Beauty Center vei beneficia de un tratament beauty complet. Specialistele noastre incep sedinta cu o sesiun de consultanta in care veti determina ce fel vrei sa arate genele tale si ce se poate face avand in vedere “dotarea” ta cu gene naturale. Iar la sfarsitul sedintei vei primi sfaturi in legatura cu intretinerea si ingrijirea noii tale podoabe.

Daca vrei sa stii mai multe despre procedura de aplicare a genelor fir cu fir sau despre cum sa le intretii, citeste articolul Extensii gene fir cu fir – Tot ce trebuie sa stii de pe blogul nostru.

Iar daca te-ai hotarat ca iti doresti niste gene mai lungi, dese si curbate care sa reziste, te asteptam pentru o consultatie la Illusion Beauty Center. Contacteaza-ne pentru programari!