G

Cosmetica

 
Cosmetica
Pensat 25lei
Pensat forma 35lei
Vopsit Henna + pensat 75lei
Laminare gene 200lei
Lash Botox 250lei
Aplicat gene fir cu fir 230lei
Intretinere gene fir cu fir 150lei
Aplicat gene 2D 230lei
Intretinere gene 2D 150lei
Aplicat gene 3D 250lei
Intretinere gene 3D 170lei
Aplicat gene Hollywood effect 300lei
Intretinere gene Hollywood effect 200lei
Aplicat gene Russian volume 350lei
Intretinere gene Russian volume 250lei
I

Bio Ondulare Gene

Bio-ondularea genelor este procedura la finalul careia obtinem gene frumos curbate. In special persoanele cu gene naturale lungi dar drepte vor fi multumite de aceasta procedura fiindca ea deschide privirea facand-o mult mai seducatoare. Procedura de definire si ondulare a genelor nu este dureroasa si nu provoaca alergie.

I

Lash Botox

Este un tratament pentru genele naturale care se bazeaza pe marirea volumului lor cu 30% si ingrosarea fiecarei gene in parte. Actiunea Botoxului pt genele naturale este de a umple partile deteriorate ale genelor, hranirea profunda, hidratarea si regenerarea lor.

I

Laminare Gene

Laminare gene este alternativa Extensiilor de gene, avand ca scop îngrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimmel. Laminarea genelor asigura un timp indelungat o culoare ideala si o curbura naturala, flexibilitate si elasticitate, conturand intr-un mod subtil forma ochilor.

I

Intretinere gene

Extensiile de gene dureaza 6 – 8 saptamani si necesita o intretinere regulata pentru ca firele care cad sa fie inlocuite. Programeaz-ti o sedinta de intretinere pentru a prelungi viata extensiilor de gene.

I

Extensii gene

Aplicare extensii gene fir cu fir 2D, 3D. 4D- 6D(Russian Volume), 7D-12D (Hollyood Effect). Fie ca iti doresti gene cu  aspect natural, dar mai lungi si mai pline sau vrei sa obtii un efect mai dramatic pentru “wow factor”, la noi vei beneficia de un tratament beauty complet.

I

Vopsit gene

Acest procedeu face parte din cosmetica decorativa, avand un rol estetic de infrumusetare. Prin vopsit se realizeaza o coloratie mai intensa a genelor, ceea ce ajuta la accentuarea expresivitatii ochilor si a privirii.

ABONARE NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!

Unghii

 

Coafor

 

Cosmetica