gene false individualeAcest tip de gene false vin in doua variante: fire individuale (fir cu fir) si gene manunchiuri sau smocuri. Genele individuale fir cu fir sunt ceva mai migalos de aplicat, de aceea aplicarea lor este recomandata in cadrul unul salon profesional, pentru a garanta atat aplicarea corecta cat si satisfactia celei care le va purta.

Buna ziua

Avantajul pe care acest tip de gene false il aduce, este aplicarea lor atat de pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, efectul obtinut fiind acela de alungire a genelor natural. La celelalte tipuri de  manunchiuri sunt mai usor de aplicat deoarece sunt adaugate cate 5-6 fire deodata.

Rezistenta genelor false individuale este data de tipul de adeziv care se foloseste, si poate fi de la o zi la cateva saptamani.

Curbati genele naturale inainte de a aplica genele false dar nu le  rimelati. Rimelul se aplica doar dupa ce adezivul genelor false s-a uscat.
Cautati spatiile pe care doriti sa le umpleti sau sa le adaugati densitate si plasati genele individuale intre genele naturale. Adezivul potrivit in acest caz este un adeziv temporar ce se foloseste de obicei cu genele tip banda. Adezivul va lipeste bine genele dar in momentul in care decideti ca vreti sa le dati jos, nu veti avea nici o problema; cu usurinta ele pot fi dezlipite.
Cea de-a doua varinta presupune purtarea genelor false mai multe saptamani, caz in care cel mai bine este sa optati pentru adeziv special creat pentru gene false individuale, care este mult mai puternic si mai rezistent, permitand astfel sustinerea genelor false o perioada de cateva saptamani.